Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Muraši poleteli v ZDA

Nogometaši Mure so 25. junija ponoči krenili proti ZDA. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: NŠ Mura

Nogometaši Mure so se danes ponoči izpred stadiona Fazanerija odpravili proti Združenim državam Amerike, kjer bodo opravili del priprav na sezono 2024/25. Črno-beli so nekaj po deveti uri poleteli proti Istanbulu ter nato od tam naprej proti Detroitu, kamor bodo prispeli približno ob 18. uri po ameriškem oz. ob polnoči po slovenskem času. Detroit je namreč šest ur za Slovenijo.

Trenirali bodo v Michigan Stars Centru in sicer do 3. julija. Želja strokovnega vodstva je, da bi odigrali dve pripravljalni tekmi.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu