Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Strajnar prva poletna okrepitev

Dardan Shabanhaxhaj in Mark Strajnar. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Mark Strajnar je prva okrepitev v poletnem prestopnem roku. Dvajsetletni levi bočni branilec se kot posojen nogometaš Maribora seli v Fazanerijo do konca sezone 2024/25. Strajnar je v lanski sezoni za Maribor zbral 18 nastopov, pri tem dosegel en zadetek in vknjižil dve asistenci. Pred tem je branil barve Domžal, kjer je zbral 25 nastopov v vseh tekmovanjih, dosegel dva zadetka in eno asistenco. Spoznali smo ga lahko že tudi v mladi slovenski reprezentanci do 21 let.

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Mark Strajnar

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu