Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Muraši pristali na ameriških tleh

Stisk rok kapetana Žige Kousa in strateškega partnerja Mure Georga Juncaja. V sredini je generalni direktor Agron Šalja. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Sam Allen

Nogometaši Mure so danes zjutraj, nekaj minut po polnoči po slovenskem oz. ob 18.00 po lokalnem času pristali na letališču Detroit. Igralce in strokovno vodstvo je pričakal in pozdravil strateški partner George Juncaj. Murina odprava se je nato napotila proti hotelu, danes popoldne po lokalnem času jih čaka prvi trening.

V ZDA je odpotovalo devetnajst igralcev, med katerimi pa ni poškodovanih igralcev. Zaradi težav z vizo je doma ostal tudi Leard Sadriu. Vsi, ki niso v Ameriki trenirajo na Fazaneriji po posebnem programu.

Želja Mure je, da bi na pripravah odigrali dve tekmi. Eden od nasprotnikov bi naj bil domači klub Michigan Stars, katerega lastnik je Juncaj. Klub tekmuje v ligi NISA, ki predstavlja tretji nivo tekmovanja v ZDA.

Kai Cipot. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Sam Allen

Žiga Kous. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Sam Allen

Matic Maruško. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Sam Allen

Amadej Maroša, Klemen Pucko in Tilen Ščernjavič. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Sam Allen

Trener Anton Žlogar v pogovoru z Georgom Juncajem. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Sam Allen

Florijan Raduha. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Sam Allen

Mark Strajnar. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Sam Allen

Generalni direktor kluba Agron Šalja. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Sam Allen

Tilen Ščernjavič. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Sam Allen

Borna Proleta. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Sam Allen

Žiga Kous in trener vratarjev Aleš Luk. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Sam Allen

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu