Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Predsednik sporoča, da je cilj Muro vrniti na evropski nivo

Mura je prejšnji teden sklenila sodelovanje s strateškim partnerjem, ameriškim poslovnežem Georgom Juncajem.

Čarno-beli že jutri odhajajo na priprave v Združene države Amerike, kjer bo njihova baza Michigan Stars Sports Center. Robert Kuzmič, ki ostaja predsednik Mure, pa je vsem navijačem in podpornikom Mure ob tem namenil naslednje besede.

Robert Kuzmič, predsednik NŠ Mura: "Drage navijačice in navijači Mure, naš klub optimistično vstopa v naslednje obdobje. Z vstopom strateškega partnerja smo dosegli še zadnji cilj, ki smo si ga zastavili na začetku naše poti pred devetimi leti. Skupaj načrtujemo, da klub dvignemo na evropski nivo, ali ga celo nadgradimo. Najbolj pomembno je, da strateški partner podpira zgodbo, ki smo si jo zastavili. To je bilo v pogovorih ključnega pomena in veselim se obdobja, ki je pred nami. Tako kot Mura, tudi strateški partner daje velik pomen doma vzgojenim nogometašem, saj ima nogometno akademijo s skoraj šest tisoč mladimi nogometaši. Verjamem, da bomo našo zgodbo v prihodnje povezali tudi z ameriškim nogometnim trgom, obenem pa ne bomo pozabili na naše korenine. Želimo si uspešne Mure, Mure, ki bo še naprej v ponos vam navijačem, celotnemu Pomurju in Sloveniji. Za nami je zahtevno obdobje, tudi v prihodnje pa bo potrebno biti potrpežljiv, da nadgradimo temelje, ki bodo osnova za uspehe v prihodnosti. Pri tem računamo na vašo podporo, ki je bila za nas vedno privilegij, a tudi odgovornost, da ne smemo zaspati, da je potrebno trdo garati iz dneva v dan, da se bomo potem lahko skupaj veselili novih zmag."

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu