Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Murašice so gostovale na Madžarskem

Neža Hrga v akciji. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: puskasakademia.hu

Murašice so na Madžarskem odigrale pripravljalno tekmo s Puskas Akademio. Črno-bele so klonile z 2:0, v vsakem polčasu pa je padel en zadetek.

Puskas Akademia: Dannback – Szemán–Tóth, Kovács A., Palakovics – Harmat, Pécsi, Nagy N., Nagy L., Tamók – Zán-Fábián, Grönberg. Klop: Török, Brekovszki, Laine. Trener: Halászi Kinga.

ŽNK Mura Nona: Iva Kocijan, Lea Dolinar, Evelina Kos, Neli Hofman, Tereza Bednarova, Aleksandra Đorđević, Živa Rakovec, Lucija Kos, Špela Kolbl, Yana Malakhova in Neža Hrga. Klop: Noelle Vilčnik, Anna Kristine Gornela, Hana Serec, Asja Cvetkovič, Teja Truntič in Ana Marija Kršljin Stojić. Trener: Vladimir Kokol.

Strelki: Nagy N. in Tamók.

Murašice so na Madžarskem na igrišču z umetno travo odigrale svojo drugo pripravljalno tekmo z ekipo Puskas Akademia, ki je v madžarskem prvenstvu na četrtem mestu. V črno belem dresu sta po podpisu pogodbe v prvi postavi začeli Tereza Bednarova in Aleksandra Đorđević, Diana Suvitra pa je že zapustila priprave črno-belih. V drugem polčasu so priložnost za igro dobile še Noelle Vilčnik, ki se je vrnila na igrišče po bolezni, Anna Kristine Gornela, Hana Serec, Asja Cvetkovič, Teja Truntič in Ana Marija Kršljin Stojić. Manjkale so Ines Sok, Lana Šernek, Lana Jakšič in Sara Adam.

Ekipo črnobelih je z klopi vodil Vladimir Kokol.

Murašice bodo v soboto odigrale tretjo pripravljalno tekmo z ekipo iz Avstrije.

Po informacijah je klub v pogovorih z igralko ŽNK Olimpije Zalo Vindišar.

Pozdrav kapetank pred tekmo. Pri murašicah je to bila Špela Kolbl. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: puskasakademia.hu

Tereza Bednarova. Foto: puskasakademia.hu

Živa Rakovec skuša zaustaviti igralko Puskas Akademie. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: puskasakademia.hu

Aleksandra Đorđević. Foto: puskasakademia.hu

Špela Kolbl. Foto: puskasakademia.hu

Yana Malakhova. Foto: puskasakademia.hu

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu