Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Muri visoka denarna kazen

Prot Kopru se je na tribunah zbralo 2000 gledalcev. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Nogometna zveza Slovenije je danes objavila sklepe disciplinskega sodnika, ki se nanašajo na tekme 29. kroga prve lige. Zaradi neprimernega in nešportnega vedenja je bila Mura kaznovana s 4600 evri. Disciplinski sodnik Boštjan Jeglič je ob utemeljitvi kazni zapisal, da so vzrok metanje petarde, žaljivo skandiranje zoper sodnike in gostujoče navijače, spodbujanje in razpihovanje rasnega sovraštva in nestrpnost ter s tem žaljenje dostojanstva posameznih igralcev nasprotne ekipe (rasistični vzkliki).

Kot smo že poročali so se z južne tribune Fazanerije pojavili neprimerni vzkliki proti temnopoltemu igralcu Kopra, Colleyu. Igralec primorskega kluba je "podžgal" publiko z neprimernim proslavljanjem zadetka. Po tekmi je Mura dejanje navijačev ostro obsodila.

Kazen tudi zaradi trenerske licence

Mura je prejela še kazen 320 evrov, ker na tekmi ni imela glavnega trenerja. Znano je, da Damir Čontala še vedno nima ustrezne licence za vodenje ekipe. Krog prej, v Sežani, je bil kot uradni trener zaveden Andrej Kvas, ki pa ima ustrezno licenco.

Ena najvišjih kazni

Mura je skupaj prejela 4920 evrov kazni, kar je ena  najvišjih kazni v zgodovini kluba.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu