Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Na tekmi z Gorico spremembe pravil glede koronavirusa

Vlada Republike Slovenije je na zadnji seji sprejela odlok, ki uvaja obvezno testiranje na prisotnost virusa sars-cov-2 tako za športnike in člane njihovih ekip, ki se udeležujejo tekmovanj, kot tudi drugo osebje, ki sodeluje pri izvedbi teh tekmovanj.

Na ravni tekmovanja 1. SNL doslej ni bilo obvezno testiranje igralcev in trenerjev od 22. kroga naprej pa bodo le-ti morali morali potrdilo o negativnem testu na covid-19. Sprememba pa ne velja le za igralce in trenerje. Potrdilo bodo morali imeti tudi vsi ostali, ki bodo prisotni na stadionu.

Prisotni bodo morali imeti enega od naslednjih dokumentov:
- potrdilo o negativnem rezultatu PCR ali hitrega antigenskega testa, ki ni starejši od sedem dni
- potrdilo o cepljenju zoper covid-19
- potrdilo o pozitivnem rezultatu testa PCR ali testa HAG, ki je starejši od 21 dni, vendar ni starejši od šest mesecev
- potrdilo zdravnika, da so preboleli covid-19 in od začetka simptomov ni minilo več kot šest mesecev.

Vse spremembe veljajo torej tudi za igralce, trenerje in spremljevalno osebje Mure.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu