Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Navijači izbrali Nina Kouterja za naj igralca sezone 2019/2020

Nino Kouter je po mnenju obiskovalcev uradne spletne strani nsmura.si postal naj igralec sezone 2019/2020. Foto: nsmura.si

Uradna spletna stran kluba nsmura.si je izbirala naj igralca Mure v sezoni 2019/2020. Navijači so za najboljšega izbrali Nina Kouterja. Na drugo mesto se je uvrstil Luka Bobičanec, na tretje pa Amadej Maroša.

Klub je izmed vseh glasovalcev izžrebal tri nagrajence. Prva nagrada je kosilo z Ninom Kouterjem v Balejranci. Druga nagrada je brezplačna menjava gum pri Avto Režonja, tretja pa podpisana žoga Mure.

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Nino Kouter

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu