Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Nino Kouter
Nino Kouter leta 2020
Foto: Jurij Kodrun/m24.si
Datum rojstva
19. december 1993
Spol
moški
Država
Slovenija
Igralni položaj
sredina
Številka dresa
, 10, 21
Prvi nastop

29. julij 2010 (pred 13 leti), Pokal MNZ Murska Sobota

Tromejnik : Mura 05 0 : 1

Zadnji nastop

28. julij 2021 (pred 2 letoma), kvalifikacije za Ligo prvakov

Ludogorets : Mura 3 : 1

Starost ob debiju
leta: 16, meseci: 7, dnevi: 10

Otrok Mure in ljubljenec občinstva, ki ga na igrišču odlikujeta srčnost in borbenost. Kariero je pričel na Tišini, že leta 2005 se je preselil k Muri, kjer je ostal do leta 2013. V tem času je nastopal v mlajših selekcijah, za člansko ekipo pa zbral 36 prvoligaških nastopov. Po propadu Mure je igral še v Zavrču, Veržeju in tik pred vrnitvijo med črno-bele za avstrijski Bad Radkersburg. Napadalni vezist je v prvi prvoligaški sezoni Mure po vrnitvi dosegel sedem zadetkov. Na tekmi proti Domžalam je avgusta 2018 zaslovel z enim najlepših zadetkov na Fazaneriji vseh časov, ko je gol dosegel s tako imenovano rabono.

Nino Kouter je dosegel vodilni zadetek za Muro na tekmi proti Mariboru, 29. oktobra 2020.
Nino Kouter je dosegel vodilni zadetek za Muro na tekmi proti Mariboru, 29. oktobra 2020.
Nino Kouter 12. avgusta 2010.
Nino Kouter 12. avgusta 2010.

Nino Kouter - statistični parametri

Prikaz nastopov in zadetkov razdelan po sezonah in tipu tekme (prvenstvo, pokal ...).


Vse tekme igralca/igralke. Po posameznih tekmah so prikazani podatki kot so prvih 11, pričetek na klopi, vstop v igro, zamenjava, zadetek ... Statistika je razdelana tudi po tipu tekme (prvenstvo, pokal, evropa).


Nastopi in zadetki razdelani po posameznih klubih. Kateremu klubu je igralec/igralka dal/a največ ali najmanj golov, ter proti komu je največkrat nastopil/a?


V katerih minutah igralec/igralka najpogosteje dosega zadetke, vstopa v igro, prejema kartone ...


Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu