Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Nogometaši Mure premagali Fužinar

Od leve: Kai Cipot, Žiga Kous in Žiga Škoflek. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: facebook NŠ Mura

Nogometaši Mure so se danes pripravljalni nogometni tekmi pomerili s Fužinarjem in zmagali s 6:0 (3:0). Tekma je bila v Renkovcih.

Priložnost so dobili igralci, ki so na zadnji prvenstveni tekmi igrali manj ali pa niso dobili priložnosti. Igrali so: Zalokar, K. Cipot, Balažic, Karamarko, Kozar, Lorbek, Kous, Kompan Breznik, Klepač, Škoflek in Mulahusejnović. Ob polčasu je Lorbka zamenjal Nerguti.

Tri zadetke je dosegel Mulahusejnović, enega pa Kompan Breznik, Škoflek in Kous.

Fužinar igra v 2. slovenski nogometni ligi in po jesenskem delu zaseda 5. mesto. S klopi ga vodi nekdanji igralec Mure, Mihael Bukovec.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu