Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Nogometašice okrepljene za Margito Vasović

Tehnični vodja ženske ekipe Dejan Škerlak in Margita Vasović. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: NŠ Mura

Nogometašice Mure bodo v spomladanski del sezone vstopile okrepljene za Margito Vasović. Vasovićeva je z našim klubom podpisala profesionalno pogodbo, drugo po Luciji Kos. Dvajsetletnica, ki se je rodila 30. aprila 2002 je pogodbo podpisala do 30. novembra 2023. V preteklosti je igrala za žensko ekipo Crvene Zvezde in Sloge Zemun. Nazadnje je igrala v Litvi, kjer je bila članica Žalgirisa.

Margita Vasović: "Počutim se super, vesela sem, da sem postala del ŽNK Mura Nona. Tako soigralke, kot strokovni štab so me odlično sprejeli, hitro sem se navadila ekipe in zahtev, ki jih določa trener na treningih. Nadejam se, da bomo s skupnimi močmi, trdim delom uspeli priti do ciljev, ki si si jih je klub zadal v letošnji sezoni".

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Margita Vasović

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu