Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Odzivi po uvrstitvi v finale pokala Slovenije
11. junij 2020

Med pristaši črno-belih še vedno odmeva zmaga nad Aluminijem (0:4) in uvrstitev v finale pokala Slovenije - po 25. letih. V Ekipi so objavili izjave Anteja Šimundže in junaka tekme Luke Bobičanca, ki je dosegel dva gola, enkrat pa podal za zadetek.

Mura se bo v finalu, ki bo 24. junija 2020, pomerila z Nafto iz Lendave. Nafta je v polfinalu po streljanju enajstmetrovk premagala Radomlje. Po rednem delu in podaljšku je bilo 1:1, po enajstmetrovkah pa 3:5 za Nafto.

IZ MEDIJEV

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu