Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Odzivi po uvrstitvi v finale pokala Slovenije

Med pristaši črno-belih še vedno odmeva zmaga nad Aluminijem (0:4) in uvrstitev v finale pokala Slovenije - po 25. letih. V Ekipi so objavili izjave Anteja Šimundže in junaka tekme Luke Bobičanca, ki je dosegel dva gola, enkrat pa podal za zadetek.

Mura se bo v finalu, ki bo 24. junija 2020, pomerila z Nafto iz Lendave. Nafta je v polfinalu po streljanju enajstmetrovk premagala Radomlje. Po rednem delu in podaljšku je bilo 1:1, po enajstmetrovkah pa 3:5 za Nafto.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu