Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Osrednji del priprav v ZDA

Michigan Stars Sports Center. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: youtube

Nogometaši Mure bodo osrednji del priprav na sezono 2024/25 opravili v Združenih državah Amerike kjer bodo od 25. junija do 3. julija.

Muraši bodo na pripravah gostje nogometnega kluba Michigan Stars FC, ki je v lasti novega strateškega partnerja čarno-bejlih. Z Američani bodo varovanci Antona Žlogarja odigrali tudi eno od pripravljalnih tekem.

Do odhoda v ZDA bo ekipa trenirala v domačem okolju in bo v petek, 21. junija ob 18.00 v Renkovcih odigrala pripravljalno tekmo z romunskim pokalnim prvakom Corvinul Hunedoara.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu