Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Robert Koren ni več športni direktor

Športni direktor Robert Koren na tekmi v Lipi. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Loris Cipot/fotolens.si

Robert Koren, ki je doslej opravljal funkcijo športnega direktorja in bdel nad mlajšimi selekcijami, po sporazumnem dogovoru zaključuje svoje delo pri Muri.

V Fazanerijo se je preselil januarja lani in sprva bdel nad nogometno šolo. Letos januarja je prevzel tudi mesto športnega direktorja. V tej vlogi je bil zadnji na sobotni pripravljalni tekmi proti Lipi.

Po vstopu strateškega partnerja njegovo vlogo prevzema generalni direktor Agron Šalja, ki bo odslej bdel tudi nad športnim delom kluba.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu