Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Ouro in Horvat vnovič v reprezentanci

Samsindin Ouro bo znova oblekel dres reprezentance Toga. Foto: facebook ftftogolaise, 19. maj 2022

Čeprav se je klubska sezona že zaključila, bosta Tomi Horvat in Samsindin Ouro ostala aktivna v reprezentančni akciji. Selektor Slovenije Matjaž Kek je za tekme Lige narodov vpoklical Murino desetko Horvata. Slovenska reprezentanca se bo doma pomerila s Švedsko, v gosteh s Srbijo in Norveško, ter na koncu še enkrat s Srbijo na domačih tleh.

Vnovični vpoklic v reprezentanco Toga pa je dobil Samsindin Ouro. Izbranci Paula Duarteja se bodo pomerili z reprezentancama Esvatini in Zelenoortski otoki.

Seznam slovenskih reprezentantov. Foto: nzs.si, 23. maj 2022

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Tomi Horvat
Samsindin Ouro

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu