Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Predstavljene okrepitve in Ante Šimundža

Skupinska fotografija po tiskovni konferenci. Stojijo od leve: Igor Celec (športni direktor), Ante Šimundža (trener, Miroslav Topič (predsednik), Timotej Dodlek, Rajko Rep. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Gregor Čiček

V prostorih kluba je potekala novinarska konferenca ob predstavitvi novega trenerja Anteja Šimundže. Zraven njega so bili prisotni še predsednik Miroslav Topič, športni direktor Igor Celec in igralca Timotej Dodlek in Rajko Rep.

V uvodu je besedo dobil predsednik Topič, ki je dejal: Pred letom dni se nobeden ni ubadal z mojimi odločitvami, ko sem se trudil, da barka splava. Takrat je klub obstal samo za to, ker smo verjeli v svoje določitve. Vse posledice odločitve, tudi današnje so take za katere odgovarja upravni odbor. Ni Mura prodala sebe in ni Maribor v Muro poslal "špijune". Sedaj smo vsi muraši in igralci in trener bodo dali vse od sebe, da dosežejo čim boljši rezultat in na koncu premagajo Maribor. Naša želja je, da igralci dajo vse od sebe in v prvi ligi dokončno dozorijo.

Besedo je nato dobil Igor Celec, ki je podrobneje predstavil kronologijo dogodkov ob menjavi trenerja in obema okrepitvama. Dogovor s Šimundžo je bil sklenjen v včerajšnjih popoldanskih in večernih urah. Informacija, ki jo je Maribor lansiral že v dopoldanskih urah nismo želeli v Muri potrditi dokler dogovor ni bil dokončno sklenjen, kar se je zgodilo včeraj zvečer.

Kot tretji je do besede prišel novi trener Ante Šimundža, ki je povedal: Vesel sem, da sem prišel v Mursko Soboto in v klub, s katerim diha celotno mesto. V tem trenutku je za nas najbolj pomembno, da se odsredotočimo na prvo tekmo, ki bo že v nedeljo proti Domžalam. Dogovor med mano in klubom je bil sklenjen v včerajšnjih poznih večernih urah.

Timotej Dodlek in Rajko Rep sta oba poudarila, da sta zelo vesela, da sta prišla v Muro in da bosta storila vse za uspeh Mure v prvenstvu.

Novinarska konferenca

 

Vprašanja novinarjev

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Rajko Rep
Timotej Dodlek

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu