Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Prišli sta Karičeva in Vindišarjeva, odšla pa Gornela

Zala Vindišar. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Boštjan Rous

ŽNK Mura Nona je pripeljala še dve novi okrepitvi. Kot smo napovedali pred časom se je iz Ljubljanske Olimpije v črno-beli dres preselila Zala Vindišar, tudi članica ženske A reprezentance. V Fazanerijo pa se iz graškega Sturma vrača Tija Šoštarič Karič, ki se je lansko sezono že veselila dvojne krone s črno-belimi.

Če ne bo kakšnega presenečenja v vrstah murašic, sta Tija in Zala zadnji okrepitvi pred koncem zimskega prestopnega roka.

Odšla je tudi Latvijka

Iz črno-belega dresa pa se je poslovila tudi latvijska reprezentantka Anna Kristine Gornela. Že prej pa so se poslovile Špela Rozmarič, ki je prestopila v ljubljansko Olimpijo, Lara Klopčič, ki je okrepila vrste ŽNK Ljubljano, Tinkara Testen pa je prestopila v portugalsko ekipo SCU Torreense. Že pred časom sta odšli Brazilki De Jesus Matos Josilene in Silva Bomfim Thalita Ellen.

Murašice na priprave

Že konec naslednjega tedna pa se murašice odpravljajo na kratke priprave, saj jih v prvi tekmi spomladanskega dela, v nedeljo 10. marca, čaka slovenski ženski derbi z ekipo Olimpije pred katero imajo po jesenskem delu prvenstva šest točk prednosti.

Izjave

Dejan Škerlak, tehnični direktor ŽNK Mura Nona: "Veseli smo, da smo naši ekipi dodali nogometašici, ki bosta zagotovo dodatna vrednost. Tijo že poznamo in vemo, kakšne so njene kvalitete, Zala pa se je že dokazala v dresu Olimpije in reprezentace. Veseli me, da se je odločila za nas in verjamem, da nam bosta pomagali do zastavljenih ciljev."

Zala Vindišar, ŽNK Mura Nona: "Zelo sem zadovoljna, da sem postala del te ekipe. Veselim se novih izzivov z novo ekipo in želim pomagati Muri pri doseganju ciljev, ki jih ima klub začrtane. Želela bi se zahvaliti za izkazano priložnost in se že veselim vsega kar prihaja."

Tija Šoštarič Karič, ŽNK Mura Nona: "Zelo sem vesela da sem nazaj v domačem okolju. Komaj čakam na nova dokazovanja in nove izkušnje. Soigralke so me zelo lepo sprejele, kot tudi novo vodstvo. Mislim, da je bila to prava odločitev za mene in se že veselim kam me bo moja nogometna pot pripeljala."

Tija Šoštarič Karič. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Boštjan Rous

Zala Vindišar. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Boštjan Rous

Tija Šoštarilč Karič Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Boštjan Rous

Neža Hrga, Asja Cvetkovič, Lana Šernek, Teja Truntič, Noelle Vilčnik, Živa Rakovec, Evelina Kos, Hana Serec, Ana Marija Kršljin Stojić, Yana Malakhova, Sara Adam, Zala Vindišar, Špela Kolbl, Lea Dolinar, Lana Jakšič, Tija Šoštarič Karič, Lucija Kos, Ines Sok, Iva Kocijan, Tereza Bednárová in Aleksandra Đorđević. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Boštjan Rous

Tija Šoštarič Karič, Dejan Škerlak in Zala Vindišar. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Smiljan Kuhar

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu