Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Prva zmaga nad Železničarjem

Nogometaši Mure so igrali prijateljsko tekmo z rezervnim moštvom mariborskega Železničarja in zmagali s 3:1. Ob polčasu je bilo 1:0.

Muri se je poznalo, da je v zadnjem času redno trenirala in če bi bila malo bolj zbrana bi lahko dosegla izdatnejšo zmago. Napad je svoje delo opravil z odliko, prav tako vratar Janez Nemec. V obrambi sta kraljevala branilca Ivo Kardoš in Štefan Debelak. Na sredini sta dobro sodelovala Purič in Horvat, ki bi se lahko v prihodnosti razvila v odlična vezista. V napadu sta igrala Eisenstädter in Ludvik Norčič, ki sta ob zgoščeni obrambi Železničarja dobila premalo uporabnih žog. Ravno zaradi zgoščene obrambe gostov bi Mura morala več igrati prek krilnih položajev.

Kot smo omenili je Mura ob polčasu vodila z 1:0, vodstvo pa bi lahko bilo tudi izdatnejše. Drugi polčas je bolje pričel Železničar, ki je bil v prvih dvajsetih minutah boljši nasprotnik, nato pa so vajeti igre v svoje roke znova prevzeli črno-beli.

Za Muro so med drugim igrali: Janez Nemec, Ivo Kardoš, Štefan Debelak, Purič, Horvat, Eisenstädter in Ludvik Norčič.

Vodstvo kluba poziva vse ljubitelje nogometa, da podprejo nogometaše in obiskujejo tekme. Organizacija tekem predstavlja za klub velik strošek, ki pa se lahko povrne le ob dostojnem obisku tovrstnih tekem.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu