Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Sestava strokovnega štaba po prihodu Vermezovića

Pomočnika Vladimirja Vermezovića. Darjan Slavic in Slaven Kovačević. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: NŠ Mura

Po prihodu Vermezovića je bil na novo oblikovan strokovni štab. Srbski trener je s sabo pripeljal 43-letnega Slavena Kovačevića. Črnogorec je večino igralske kariere preživel s bosanski in srbski ligi. V vlogi trenerja se je preizkusil v Lokomotivi Železnik, Radnički Obrenovac in BSK Borča. Kovačević bo skupaj s Slavicem opravljal vlogo pomočnika trenerja. Aleš Luk še naprej ostaja trener vratarjev, Boris Lainšček pa analitik. Se je pa v strokovni štab vrnil kondicijski trener Dejan Novak, ki je to vlogo opravljal v času Anteja Šimundže in Damirja Čontale.

glavni trener: Vladimir Vermezović
pomočnika: Slaven Kovačević in Darjan Slavic
trener vratarjev: Aleš Luk
kondicijski trener: Dejan Novak
analitik: Boris Lainšček

Vladimir Vermezović. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: NŠ Mura

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Aleš Luk
Darjan Slavic

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu