Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Sobočani napredovali v pokalu maršala Tita

Nogometaši Sobote so v tekmi za pokal maršala Tita (pokal FLRJ) gostili celjski Kladivar in zmagali s 3:2 (1:1). Sobočani so se z zmago uvrstili v naslednji krog.

Za Soboto so med drugim igrali: Vrtarič, A. Norčič, Fujs, Zelko, Klepec

Kladivar: Klajnšek, Dolinšek, Bernard, Čoh, Pleterski, Esih, Truglas, Čeh, Belcer, Hreščak in Končan.

Prva je povedla Sobota, potem ko je zadetek dosegel Vrtarič. V prvem polčasu je za Kladivar po podaji Belcerja izenačil Čeh. V začetku drugega polčasa so gostje dosegli še drugi zadetek. Znova je bila uspešna naveza Belcer - Čeh. Nekaj minut pozneje je Sobota dosegla izenačujoči zadetek. Po lepi kombinaciji Akija Norčiča in Jurija Vrtariča je slednji izid poravnal na dva. Po doseženem zadetku so Sobočani krenili po zmagoviti zadetek in ga nekaj minut pred koncem vendarle dočakali. Zadel je Karel Fujs.

Pri Soboti so se najbolj odlikovali Ali Norčič, Zelko in Klepec.

Sobota uspešna v kvalifikacijah za mladinsko ligo

V predtekmi sta se v kvalifikacijski tekmo za mladinsko ligo srečali moštvi Sobote in Pobrežja. Sobočani so zmagali s 3:1. Zadetke so dosegli Stopar, Šoštarec in Janez Sečko (Sečko II).

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu