Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Uspešno gostovanje Sobote v Mariboru

Po zmagi nad Kladivarjem v pokala maršala Tita, so se nogometaši Mure odpravili v Maribor, kjer so se v prijateljski tekmi pomerili z moštvom garnizije Maribor. Sobota je zmagala z 0:5 (0:2).

V prvem polčasu je bila igra izenačena, obe ekipi pa sta si pripravili nekaj priložnosti. V 43. minuti je desno krilo Sobote doseglo prvi zadetek za goste. Isti igralec je dosegel zadetek še v zadnji minuti polčasa.

V začetku drugega polčasa je Sobota prevzela iniciativo in v 50. minuti povedla s 3:0. V 65. minuti je srednji napadalec dosegel četrti zadetek za Sobočane. Dve minuti pozneje je Sobota iz enajstmetrovke dosegla še peti zadetek. Domačini so imeli v 80. minuti priložnost za častni zadetek, vendar niso izkoristili strela iz enajstih metrov.

Sobota je prikazalo boljšo in bolj povezano igro ter zmagala povsem zasluženo.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu