Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Suvereno v spomladanski del

V prvem spomladanskem krogu so nogometaši Mure gostili Ptuj in ga premagali z visokih 5:1. Že ob polčasu je bilo 4:0 za črno-bele.

Mura je zaigrala nekoliko slabše kot na prejšnjih tekmah, manjkalo je požrtvovalnosti in elana, kar gre delno pripisati podcenjevanju nasprotnika. Ptujčani so igrali zelo požrtvovalno in z neverjetno voljo.

Napadalci Mure so zapravljali preveč priložnosti, srednja vrsta je preveč "plavala", zadovoljila je le ožja obramba. Gostje so častni gol dosegli iz enajstmetrovke. Mura je bila boljša tudi v kotih - 14:3.

Po šestih odigranih tekmah zaseda Mura 2. mesto na prvenstveni lestvici. V naslednjem krogu bo v Murski Soboti gostoval Građanski, v primeru zmage pa bi Mura znova prevzela vodstvo na lestvici.

1. Građanski Čakovec 6 6 0 0 23:8  12
2. Mura        6 5 0 1 35:9  10
3. Lendava      6 3 1 2 21:17 7
4. Drava       6 2 0 4 11:38 4
5. Ptuj        6 1 1 4 7:18  3
6. Slavija Pobrežje  6 0 0 6 6:21  0

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu