Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Tekma sub-juniorjev Mure in Železničarja

V soboto, 29. junija 1940 je bila v Murski Soboti prijateljska nogometna tekma med sub-juniorskima moštvoma Mure in Železničarja. Sub-juniorji so dečki stari 16 let in manj. Tekma se je končala 2:2 (0:0), čisti prihodek s tekme pa je bil namenjen Jugoslovanski Uniji za zaščito dece.

Mariborčani so nastopili s po letih precej izenačenim moštvom. Pri Muri so bili najstarejši Ljubomir Deškovič, Ervin Kerčmar in Andrej Malačič, vsi ostali so bili precej mlajši od 16 let. Od mlajših igralcev Mure so se izkazali Lah, G. Kerčmar in Deškovič II.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu