Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Slavija iz Varaždina porazila Muro

V prijateljski nogometni tekmi sta se v Murski Soboti pomerila Mura in Slavija iz Varaždina. Gostje so bili boljši z 0:5 (0:3). Tekma je bila zelo napeta in zanimiva, gostje pa so bili odločnejši pred golom.

Prvi polčas je minil v rahli premoči gostov, Mura je prišla le od časa do časa pred nasprotnikova vrata in si tudi takrat ni ustvarila omembe vrednih priložnosti. V prvem polčasu je Slavija dosegla tri zadetke.

V drugem delu so se črno-beli otresli nervoze in na trenutke potisnili goste v njihov kazenski prostor. Slavija je oba zadetka dosegla v izdihljajih drugega polčasa v razmaku ene minute.

Pri Slaviji so bili dobri srednji krilec Starej in levo krilo Solerti, v preteklosti reprezentanta Zagreba. Pri Muri so zadovoljili Štefan Čagran, Ljubomir Deškovič in Slavko Jandl. Tekmo si je ogledalo zelo malo gledalcev, na kar so posebej opozorili pa časniku Murska Krajina.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu