Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas.

Tomi Horvat je najboljši mladi nogometaš sezone
20. maj 2022

Tomi Horvat je najboljši mladi igralec 1. SNL v sezoni 2021/22. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: spins.si, 20. maj 2022

Sindikat profesionalnih igralcev nogometa Slovenije (SPINS) je objavil imena enajstih najboljših nogometašev, najboljšega nogometaša, najboljšega mladega nogometaša in najboljšega trenerja sezone v Prvi ligi Telemach. V najboljši enajsterici je tudi Tomi Horvat, ki je obenem najboljši mladi nogometaš sezone.

Člani najboljše enajsterice SPINS XI, za sezono 2021/22 so (sistem 4-3-3):

- Ažbe Jug (NK Maribor)
 
- Nemanja Mitrović  (NK Maribor)
- Žan Žužek (FC Koper)
- Gregor Sikošek (NK Maribor)
- Martin Milec (NK Maribor)
 
- Tomi Horvat (NŠ Mura)
- Kaheem Parris  (FC Koper)
- Antoine Makoumbou (NK Maribor)
 
- Ognjen Mudrinski  (NK Maribor)
- Lamin Colley (FC Koper)
- Mustafa Nukić (NK Olimpija Ljubljana)

Nagrade najboljšim bodo v dogovoru z Nogometno zvezo Slovenije podeljene v terminu žreba za novo tekmovalno sezono (Prva liga in 2. SNL), ki bo predvidoma v mesecu juniju na Brdu pri Kranju.

V letošnjem letu smo priča že osemnajstemu izboru najboljših nogometašev in trenerja sezone, ki ga izvaja Sindikat profesionalnih igralcev nogometa Slovenije. V tokratni izbor, so bili preko spletne aplikacije vključeni vsi nogometaši 1. SNL, več kot 800 nogometnih trenerjev, članov ZNTS, 12 športnih redakcij medijskih hiš (TSmedia/Sportal; MMC Šport; RTVSLO; VAL 202; POP TV; Planet TV; STA; Delo; Večer, Ekipa24; Dnevnik in Sportklub TV) in več kot 3600 navijačev. Za najboljše je bilo skupaj oddanih kar 3921 glasov.

Najboljša enajsterica v sezoni 2021/22 po izboru SPINS-a. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: spins.si, 20. maj 2022

NE SPREGLEJTE

Tomi Horvat

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu