Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Tretja pripravljana tekma murašic, z novim obrazom v postavi

Murašice so v Ljubljani odigrale tretjo pripravljalno tekmo pred nadaljevanjem sezone. Njihove nasprotnice so bile igralke ŽNK Ljubljana. Tekma se je končala zmago murašic z rezultatom 5:2. Strelke za ŽNK Mura Nona so bile: Asja Cvetkovič, 3x Špela Kolbl in Anja Eferl.

Murašice so začele tekmo v postavi: Teja Truntič, Špela Rozmarič, Ines Sok, Živa Rakovec, Lana Jakšič, Lea Dolinar, Ana Marija Kršljin Stojič, Margita Vasovič, Asja Cvetkovič, Hana Serec, Neli Hofman.

Klop: Špela Kolbl, Evelina Kos, Lucija Kos, Tija Šoštarič Karič, Anja Eferl, Neža Hrga, Kaja Korošec, Kaja Horvat.

Trener: Amir Karić

Tehnični vodja: Simon Štrakl

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu