Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Tomaž Brdik je čarno-bejli

Tomaž Brdik in Denis Rajbar. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Smiljan Kuhar

Tomaž Brdik je najnovejša okrepitev v mlajših selekcijah. Šestnajstletnik je letos v dresu Krškega opozoril nase s štirinajstimi doseženimi zadetki na petnajstih tekmah v 2. SKL. Debitiral je že tudi v članski ekipi Krškega in tako v 2. SNL zbral šest nastopov.

Izjavi

Denis Rajbar: "Moram priznati, da je bilo za Tomaža ogromno zanimanja in zato me še dodatno veseli, da je na koncu izbral Muro in v nas prepoznal klub, kjer se bo lahko najboljše razvijal. Gre za enega najboljših nogometašev letnika 2006, ki ga želimo vzgojiti v nogometaša, ki bo v prihodnje resen kandidat za igranje v članski ekipi".

Tomaž Brdik: "Izjemno vesel sem, da sem postal član Mure. Prihajam v klub, ki ima odlične navijače in ki je znan po izjemno dobrem delu z mladimi nogometaši. Mislim, da je Mura klub, kjer bom lahko najbolje razvil svoje sposobnosti, kot so jih nekateri nogometaši pred menoj. Nogometaši, kot so Tomi Horvat, Tio Cipot so lahko s tem kar so dosegli velika motivacija tudi meni in ostalim, ki se bomo trudili iti po njihovi poti. Klubu želim vrniti zaupanje z dobrimi predstavami na igrišču in pomagati pri uresničevanju ciljev".

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu