Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Tripi in Nuhanović znova počivata

Filippo Tripi na tekmi proti Dokležovju. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Loris Cipot/fotolens.si

Danes mineva teden dni od prekinjene tekme z Mariborom, epiloga pa še vedno ni, čeprav so na NZS-ju vehementno trdili, da gre za prednostno zadevo. Na tisti tekmi sta morala zaradi štirih rumenih kartonov počivati dva zelo pomembna Murina vezista Filippo Tripi in Sandi Nuhanović. Ker se naša krovna organizacija še vedno ni odločila kaj bo s tisto tekmo, bosta morala omenjena igralca počivati tudi proti Radomljam. Tako pravi NZS v svojih uradnih objavah na spletni strani prvaliga.si.

Ali to pomeni, da kazen služita dvakrat? Je Mura dvakrat hendikepirana? Ali pa morda tista tekma sploh ne bo veljala in je njen epilog že znan? Vsekakor si povprečen navijač pa tudi tisti malo večji entuziast zasluži najmanj en odgovor na zgornja vprašanja.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu