Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Tudi v ŽNK Pomurje za pripojitev k Muri

Občni zbor ŽNK Nona Pomurje Beltinci. Foto: facebook ŽNK Pomurje

V prostorih Turistične hiše v Bratoncih je bil redni letni občni zbor ŽNK Nona Pomurje Beltinci. Na njem so med drugim razpravljali o pripojitvi društva k DNŠ Mura (Društvo nogometna šola Mura). Člani društva, na čelu s predsednikom Simonom Jakšičem, so predlog z večino glasov potrdili.

V prihodnjih dneh bo sledil še občni zbor Mure, kjer bodo to združitev formalno udejanili in s 1. 1. 2023 bosta oba kluba začela skupno pot. Spomnimo, da so 30. oktobra letos člani Mure na občnem zboru soglašali s pismom o nameri združitve obeh klubov.

Občni zbor ŽNK Nona Pomurje Beltinci. Foto: facebook ŽNK Pomurje

Občni zbor ŽNK Nona Pomurje Beltinci. Foto: facebook ŽNK Pomurje

Logotip ženskega nogometnega kluba Pomurje. Foto: facebook ŽNK Pomurje

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu