Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

V generalki premagali Bistrico

Žan Trontelj na tekmi proti Bistrici. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Smiljan Kuhar

Nogometaši Mure so se v Renkovcih pomerili z drugoligaško ekipo NK Kety Emmi & Impol Bistrica. To je bil zadnji pripravljalni obračun črno-belih pred prvenstvom. Z 2:0 ga je dobila Mura, ki je ob polčasu vodila z 1:0.

Mura: Raduha, Trontelj, Proleta, Maruško, Sadriu, Ščernjavič, Tripi, Cottrell, Brkić, Jovićević in Maroša. V drugem polčasu so igrali še Mihelak, Nuhanović, Lamy, Antolin, Kous, Saitoski, Dobrovoljc, Kurtović in Pucko. Trener: Vladimir Vermezović.

Bistrica: Fridrih, Borovnik, Rozman, Zajšek, Križnik, Frešer, Adžibaba, Kapun, Martinčič, Kozić in Kuliš. V drugem polčasu so igrali še: Deronja, Bukovec, Drevenšek, Budimir, Lorbek, Omar, Horvat, Frešer( 70’ Šega), Justinek, Gobec, Tavares. Trener: Simon Dvoršak.

Strelca: 1:0 - Jovićević (35'), 2:0 - Lamy (47').

Prvo tekmo v spomladanskem delu bo Mura igrala 11. februarja ob 15.00, ko bo gostovala v Celju.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu