Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

V generalki premagali madžarski Pecsi

Aleš Majer Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Gregor Čiček

V zadnji pripravljalni tekmi pred odhodom v Baku so se črno-beli danes na Tišini pomerili z madžarskim prvoligašem Pecsi MFC. Po devetdesetih minutah so slavili naši nogometaši s 3:2, ob polčasu je bilo 1:1. Vse tri zadetke za Muro je dosegel Nusmir Fajić, za Pesci pa sta zadela Lantos in Demjen. Potem, ko je Ante Šimundža sprejel izziv v GAK-u je Muro s klopi vodil njegov pomočnik Feri Cifer.

Tekmo je zaznamovala izjemna vročina in sopara in prav zaradi tega se je tekma pričela nekaj pred sedmo uro zvečer, namesto ob 18.00.

Leon Horvat Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Gregor Čiček

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu