Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Vse je pripravljeno za Baku

Nogometaši Mure bodo jutri v dopoldanskem času odšli na dolgo pot v azerbajdžanski Baku. Do Bakuja bodo šli z vmesnim postankom v Istanbulu in v popoldanskih urah prispeli v prestolnico Azerbajdžana. Zvečer bodo na stadionu Dalga Arena opravili zadnji trening pred tekmo. V večernih urah, pred treningom bosta po predvidevanjih imela tiskovno konferenco oba trenerja. Po odhodu Anteja Šimundže bo ta čast pri Muri pripadla Feriju Cifru, ki bo kot nekdanji pomočnik lahko vodil ekipo Mure.

V Baku bodo odpotovali sledeči igralci: Barbič, Bohar, Botjak, Cipot, Eterović, Fajić, Gruškovnjak, Horvat, Janža, Jelić, Kozar, Kramar, Lotrič, Luk, Maruško, Rogač, Šafer, Sreš in Travner.

Sodniška trojka prihaja iz Ukrajine in sicer bo glavni sodnik Sergiy Dankovskyy, pomagala pa mu bosta Ievgen Khalamendyk ter Oleksandr Yakymenko. Delegat tekme bo bosanec Vahid Imamović.

Tekmo, ki se bo pričela v četrtek ob 18.00 bo prenašala slovenska televizija SportKlub+, ter azerbajdžanska AzTV.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu