Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Srečno Muraši!

Nogometaši Mure so se danes zjutraj odpravili na gostovanje v azerbajdžanski Baku. Triindvajsetčlanska delegacija je zjutraj ob sedmih z avtobusom krenila v Zagreb, od koder bodo nekaj po enajsti uri poleteli za Istanbul ter nato v Baku.

Murašem želimo srečno pot, vas pa bomo tako slikovno kot tekstovno obveščali o samem dogajanju v Bakuju. Po predvidevanjih bodo Muraši danes zvečer opravili tudi trening pred jutrišnjo tekmo z Bakujem, ki se bo pričela ob 18.00 po našem času.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu