Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

V sezoni 2013/14 sta Muro vodila Malačič in Topić

V sezoni 2013/14 sta Muro vodila Bojan Malačič (desno) in Nedeljko Topić (levo). Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si, montaža nkmura.si

V kvizu Ka je praf? smo vas spraševali kdo je Muro vodil na obeh dvobojih s Hodošem v sezoni 2013/14. Več kot polovica (52%) vas je pravilno odgovorila, da sta to bila Bojan Malačič in Nedeljko Topić. Vsi rezultati so bili:

- Bojan Malačič in Boris Štivan: 8%
- Nedeljko Topić in Boris Štivan: 4%
- Bojan Malačič in Nedeljko Topić: 52%
- Slobodan Đurić in Feri Cifer: 36%

V sezoni 2013/14 je Muro prevzel Bojan Malačič in jo vodil v jesenskem delu ter na prvih dveh tekmah spomladanskega dela sezone, ko je zabeležil remi proti Bogojini in domači poraz proti Serdici. Dan po porazu je odstopil z mesta trenerja, zamenjal pa ga je Nedeljko Topić.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu