Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

In memoriam: Nikola Škrbić (1948 - 2023)

Nikola Škrbić v devetdesetih letih. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: arhiv NK Mura skozi čas

V 75. letu starosti je umrl nekdanji igralec in trener Mure Nikola Škrbić. Rodil se je 17. decembra 1948 v Osijeku. K Muri je prišel v sezoni 1970/71 in v črno-belem dresu odigral več sezon. Bil je obrambni igralec, igral je na mestu centerhalfa. Po koncu igralske kariere se je posvetil treniranju. V devetdesetih letih je večkrat opravljal vlogo pomočnika trenerja pri Muri, sicer pa je treniral veliko okoliških klubov. Nazadnje je živel v Murski Soboti. Umrl je 16. oktobra 2023.

Ohranili ga bomo v trajnem spominu.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu