Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Valdauskas zelo spoštuje Muro
20. julij 2021

Trener Valdas Dambrauskas in njegov pomočnik Marius Skinderis na Fazaneriji. Foto: facebook PFC Ludogorets

Potem, ko je Mura dopoldne opravila trening pred tekmo z Ludogorcom, so enako storili tudi zeleni iz Razgrada. Svoj trening so imeli ob 19.30, ob 14.30 pa so pripravili spletno novinarsko konferenco na kateri je na vprašanja novinarjev odgovarjal trener Valdas Dambrauskas. Kot je dejal zelo spoštuje Muro: "Zelo spoštujem Muro, tekma bo vsekakor drugačna kot tista s Soligorskom, ker Mura igra drugačen nogomet. So zelo organizirana ekipa, zelo dobro delajo, kar se vidi v podrobnostih njihove igre. Poskušajo s protinapadi, skušajo kaznovati nasprotnika."

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu