Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Vermezović je zdržal 168 dni

Statistika Vladimirja Vermezovića na prvenstvenih tekmah. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: NK Mura skozi čas

Vladimir Vermezović, ki je od danes naprej preteklost Mure je na črno-belo klop sedel 6. septembra 2023 in na njej zdržal 168 dni. Ob tem lahko potegnemo kar nekaj vzporednic z njegovimi predhodniki. Tudi lani je Mura v tem času menjala Čontalo, njegov naslednik Grabić pa je na klopi preživel enako število dni - 168.

Šestnajst tekem Vermezovića

Muro je vodil na 16. tekmah, eno tekmo pa je zaradi kazni vodil njegov pomočnik Slaven Kovačević, ki se prav tako poslavlja od Mure. Dosegel je osem zmag, štiri neodločene izide in štiri poraze. Od šestnajstih tekem so bile tri tekme pokalne na katerih je ekipa zabeležila tri zmage.

Ob upoštevanju prvenstvenih tekem (13) je njegov odstotek zmag 38,4%, dosegel pa je 1,46 točke na tekmo.

V statistiko ni všteta tekma proti Mariboru (18. februar 2024), katere epilog še ni znan in tekma proti Celju (11. februar 2024), ki jo je vodil Kovačević.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu