Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Visok poraz Mure v Szombathelyjiju

Nogometaši Mure so se v 15. krogu prvenstva odpravili v Szombathelyi in igrali tekmo proti drugi ekipi Szombathelyjija. Brez prvega vratarja Jandla tokrat ni šlo in črno-beli so na koncu izgubili s kar 7:0. Ob polčasu je bilo 2:0.

Rezultat ne odraža razmerja na igrišču in je glede na prikazano previsok. Rezervni vratar ni bil kriv za poraz, čeprav je bil kriv za skoraj vsak gol. Nogometaši Mure tokrat niso igrali kot ekipa, predvsem Čagran in Hojer sta se na igrišču prepirala za vsako malenkost. Najboljši možje pri Muri so bili Kukanja, Gerenčer in Deškovič.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu