Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Vrnitev gledalcev na tekme

Vlada RS s sprostitvijo omejitev na športnih dogodkih znova dovoljuje prisotnost občinstva. NŠ Mura načrtuje, da tekmo 35. kroga PLTS proti NK Domžale, ki bo v sredo, 19. maja, izvede s prisotnostjo gledalcev, za kar je že bila oddana vloga na Upravno enoto Murska Sobota. Točni pogoji, koliko gledalcev si bo zadnjo domačo tekmo v sezoni lahko ogledalo, še niso znani. 

Več informacij o tem, koliko gledalcev bo Fazanerija lahko sprejela, bomo posredovali v prihodnjih dneh. V klubu proaktivno sodelujemo s pristojnimi organi, da navijačem omogočimo ogled tekme z upoštevanjem vseh veljavnih ukrepov. Ti pogoji pa bodo točno znani po objavi odloka v Uradnem listu in priporočilih NIJZ.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu