Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Vpis novih članov v nogometno šolo

Nogometna šola Mura, vabi vse zainteresirane otroke, da se pridružijo vadbi v selekcijah U7 (letnik rojstva 2014, 2015 in 2016), U8 (letnik rojstva 2013) in U9 (letnik rojstva 2012).

Vadba v mesecu maju in juniju je za vse nove vadeče brezplačna. Pred prvim prihodom otroka na trening, nas lahko konaktirate na dva načina. Prvi je preko obrazca na spletni strani, drugi pa preko elektronske pošte na naslov [email protected].

Ob tem vas prosimo, da navedete naslednje podatke:

- Ime in priimek otroka
- Datum rojstva
- Naslov
- Ime in priimek starša/skrbnika
- Telefon starša/skrbnika
- Zdravstvene posebnosti otroka

Vadba poteka v okviru vsakokrat veljavnih ukrepov za izvajanje športne vadbe in pod strogimi epidemiološkimi ukrepi z namenom preprečevanja širjenja okužbe z virusom Sars-Cov-2.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu