Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Z zmago nad Branikom v naslednji krog pokala maršala Tita

Nogometaši Sobote so včeraj v pokalu maršala Tita gostili mariborski Branik in zmagali s 3:0 (1:0). Z zmago so se uvrstili v naslednji krog.

Tekma je bila na začetku enakovredna, nakar so naši nogometaši prevzeli iniciativo in v 28. minuti z avtogolom Čučka povedli z 1:0. V drugem polčasu je bila igra zopet živahna z obojestranskimi napadi. V 83. minuti je Horvat iz enajstmetrovke povišal na 2:0, minuto pred koncem pa je Humar zadel za zmago 3:0.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu