Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Žan Karničnik je postal reprezentant Slovenije
28. september 2021

Seznam reprezentantov za kvalifikacijski tekmi Slovenije proti Malti in Rusiji. Na seznamu je prvič Žan Karničnik. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: nzs.si

Selektor slovenske članske reprezentance Matjaž Kek je danes predstavil seznam vpoklicanih reprezentantovza kvalifikacijski tekmi z Malto in Rusijo, ki bosta 8. in 11. oktobra v Ta'Qali oziroma mariborskem Ljudskem vrtu. Na seznamu je pvič tudi Žan Karničnik.

Slovenija se bo z Malto merila 8. oktobra ob 20.45, z Rusijo pa 11. oktobra, prav tako ob 20.45. Rusija je na lestvici Mednarodne nogometne zveze 37., Slovenija 64., Malta pa 171. Z Rusijo se je Slovenija v teh kvalifikacij že pomerila v gosteh in izgubila z 1:2, Malto pa je v začetku septembra doma premagala z 1:0. V skupini H po šestih krogih vodita Hrvaška in Rusija s po 13 točkami, Slovaška jih ima devet, Slovenija sedem, Malta in Ciper pa po štiri.

Občinsko priznanje za Karničnika

Občina Radlje ob Dravi pa je 24. septembra 2021 podelila občinska priznanja. Dobitnik priznanja je bil tudi Žan Karničnik, ki je svoje prve nogometne korake naredil pri klubu NK Radlje.

Žan Karničnik je prejel priznanje občine Radlje ob Dravi. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Dejan Kresnik

NE SPREGLEJTE

Žan Karničnik

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu