Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Zaradi bližajoče se vojne prestavljen začetek prvenstva
5. april 1941

Slovenska nogometna zveza je sporočila, da so vse nogometne tekme napovedane za 6. april 1941, zaradi tehničnih težav prestavljene na kasnejši termin. V Jugoslaviji vlada zelo negotovo stanje, na vsakem koraku pa je moč čutiti bližajočo se 2. svetovno vojno.

Mura bi morala 6. aprila 1941 igrati prvenstveno tekmo v Lendavi. Žal tekme ne bo.

Po jesenskem delu sezone je Mura prepričljivo na 1. mestu prvenstvene razpredelnice. V kolikor bo tudi na koncu končala najvišje jo čakajo kvalifikacije za vstop v enotno slovensko ligo.

1. Mura   3 3 0 0 26:2 6
2. Lendava 3 2 0 1 8:11 4
3. Drava  3 1 0 2 6:12 2
4. Ptuj   3 0 0 3 2:17 0

IZ MEDIJEV

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu