Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Zaživel bo Murin nogometni center na Goričkem

Mura bo odprla nogometni center NŠ Mura Goričko s katerim želi združiti vse zainteresirane mlade nadebudne nogometaše iz Goričkega. Foto: NŠ Mura

V drugi polovici meseca avgusta bo z delovanjem začel Nogometni center NŠ Mura Goričko, ki bo namenjen otrokom  od 6. do 13. leta starosti. Delovale bodo štiri starostne kategorije, in sicer U7, U9, U11 in U13. Treningi bodo trikrat tedensko potekali na nogometnih igriščih pri Gradu, v Kuzmi in Vidoncih.

Namen Nogometnega centra NŠ Mura Goričko je približati način dela vsem zainteresiranim mladim nogometašem z Goričkega. Želimo si, da bi najboljši mladi nogometaši, ki imajo težave s prevozom na treninge lahko trenirali in delali po programu NŠ Mura. V nogometnem centru bo posebej organizirana tudi vadba za vratarje.

Prijava je možna preko spletnega obrazca, pri prijavi bodite pozorni, da označite velikost boxa (adidasova oprema za treninge). Za dodatne informacije je na voljo Nejc Jan Matis, koordinator Nogometnega centra NŠ Mura Goričko (041300994 in [email protected]).

Z delovanjem nogometnega centra si želimo, da bi po Damjanu Boharu na Goričkem ponovno dobili nogometaše za prihodnost, ki bodo lahko igrali vidno vlogo pri čarno-bejlih.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu