Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Zgodovinski dan za Muro in ženski nogomet

Nogometašice Mure na zgodovinski tekmi v črno-belih dresih. Zgornja vrsta od leve: Špela Rozmarič, Kaja Korošec, Evelina Kos, Lara Klopčič, Lucija Kos, Iva Kocijan. Spodnja vrsta: Anja Eferl, Tija Šoštarič Karič, Špela Kolbl, Kaja Horvat in Živa Rakovec. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: facebook ŽNK Pomurje Beltinci

Za nogometni klub Mura je bil danes zgodovinski dan, saj so nogometašice odigrale prvo tekmo v črno-belem dresu. Na Dunaju so se pomerile s petouvrščeno ekipo avstrijskega ženskega prvenstva FK Austria Wien AG in zmagale z 0:3 (0:1).

Murašice so tekmo pričele v postavi: Iva Kocijan, Evelina Kos, Špela Rozmarič, Tija Šoštarič Karič, Živa Rakovec, Kaja Korošec, Lucija Kos, Špela Kolbl, Kaja Horvat, Lara Klopčič in Anja Eferl. V drugem polčasu so igrale še: Teja Truntič, Ines Sok, Neli Hofman, Margita Vasović, Neža Hrga, Lana Curman, Lana Jakšič, Hana Serec, Asja Cvetkovič in Ana Marija Kršljin Stojič. Trener ekipe je bil Amir Karić, njegov pomočnik pa Simon Štrakl. Tehnični vodja je bil Dejan Škerlak.

Črno-bele so ob polčasu vodile z 0:1, zadela pa je Kaja Korošec. V drugem delu sta bili uspešni še Anja Eferl in Lara Klopčič.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu