Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Žreb 3. kroga Lige prvakov in evropske lige
19. julij 2021

Danes je bil v Nyonu žreb parov 3. kroga kvalifikacij za Ligo prvakov. V bobnu je bila tudi Mura, ki se bo v primeru zmage nad Ludogorcem pomerila z zmagovalcem dvoboja med grškim Olympiakosom in azerbajdžanskim Neftchijem. Črno-beli bodo v tem primeru prvo tekmo igrali v gosteh, drugo pa na Fazaneriji. Prve tekme bodo 3. oz 4. avgusta, povratne pa 10. avgusta.

Če Mura ne bo izločila Ludogorca bo tekmovanje nadaljevala v 3. krogu Lige Evropa. Tam jo čaka poraženec med madžarskim Ferencvarosem in liitovskim Žalgirisom. V tem primeru bo Mura prvo tekmo igrala na Fazaneriji. Tekme bodo 5. in 12. avgusta 2021.

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu