Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

2004/2005

Vodenje Mure je poleti 2004 prevzel Bojan Prašnikar, v 13. krogu pa ga je ponovno zamenjal Milan Miklavič. V tej sezoni je Mura nekoliko slabše opravila v prvem delu sezone ter tako drugi del sezone igrala v ligi za obstanek, kjer pa na koncu zasede 2. mesto oziroma skupno 8. mesto.

Strokovni štab v jesenskem delu prvenstva: Bojan Prašnikar (trener prvega moštva), Mirko Smodej (pomočnik trenerja), Robert Volk (trener vratarjev), Jože Karoli (vodja mladinske šole in trener U-14)), Štefan Škaper (trener U-18), Jožef Balažic (trener U-16), Jože Husar (trener U-12), Nedeljko Topić (trener U-10), Miroslav Bratkovič in Karel Glažar (trenerja U-8), Mensur Salihovič, dr. med. (zdravnik), Franc Jančar, Dominik Novak in Darko Horvat (fizioterapevti).

Vodstvo kluba: Georg Suban (predsednik kluba), Željko Fundar (direktor), Simon Horvat (vodja odnosov z javnostmi), Karmen Juraković (sekretarka), Mirko Babič (blagajnik).

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu