Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Prva uradna tekma Mure na novem stadionu

V Murski Soboti sta se za prvenstvene točke pomerila Mura in Građanski iz Čakovca. Prva uradna tekma na novem stadionu Mure se je končala s 3:3 (2:1).

Tekma se je pričela z enourno zamudo, saj so igralci iz Čakovca zaradi tehničnih težav prispeli kasneje v Mursko Soboto. Mura bi zaradi tega lahko zahtevala, da se tekma verificira s 3:0 za črno-bele, vendar so ravnali športno ter omogočili, da se je tekma vseeno odigrala.

Mura je bila v prvem polčasu boljši nasprotnik in zadela dvakrat. Glavni sodnik Schneller pa tudi ni priznal Malačičevega zadetka, ki je bil dosežen iz domnevnega prepovedanega položaja. Gostje so bili boljši drugi polčas.

Rezultat ne odraža moči obeh moštev, sa je imela Mura precej več od igre. To dokazuje tudi razmerje kotov, ki je bilo 5:1 v korist Mure. Za Muro so zadetke dosegli Ivo Kardoš, Jože Bosina in Evgen Kardoš. Za Građanski so v polno merili Milenković, Banek in Brkić.

V premoru med polčasoma je bil tudi ekshibicijski tek na 800 m, kjer je zmagal Tručl.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu