Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas.

Aleš Cipot

Aleš Cipot.

Dolgoletni fotograf Mure, ki jo s fotoaparatom spremlja od najnižjih lig, in igranja na vaških igriščih, do evropskih tekem na najbolj modernih stadionih. Fazanerijo je prvič obiskal daljnega leta 1983, prvo tekmo Mure fotografiral leta 1993. Urednik revije Mura, ki je prvič izšla leta 2011. Skupaj s Simonom Horvatom pobudnik in ustanovitelj vsebin povezanih s preteklostjo in sedanjostjo našega kluba - NK Mura skozi čas.

Po izobrazbi je univerzitetni diplomirani ekonomist, zaposlen v svojem podjetju Fotolens.si, ki se pretežno ukvarja s fotografijo, in v šolstvu.

Članki avtorja (4)

Opomba: Članki so urejeni po padajočem datumu.

17. januar 2023
In memoriam: Vladimir Vrdjuka (1937 - 2023)

2. avgust 2022
Himna Mure je samo ena

15. marec 2019
Vse, česar niste vedeli o današnji glavni tribuni

14. september 2012
Ljubomir Deškovič - V osmih letih igranja za Muro sem zaslužil natančno … eno kravato

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu