Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Čontala se je vrnil na mesto vodje nogometne šole

Damir Čontala (levo) in Agron Šalja. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: NŠ Mura

Po odhodu Roberta Korena je novi vodja nogometne šole postal Damir Čontala, ki bo obenem prevzel treniranje mladinske ekipe U19. Čontala, ki ima ustrezno licenco je na trenerskem stolčku mladincev zamenjal Mariana Sluko. Nazadnje je bil trener Odranec.

Čontala je v preteklosti že treniral mlajše selekcije, bil trener članske ekipe in leta 2023 za kratek čas vodja nogometne šole. Zdaj se vrača na to pozicijo.

Agron Šalja, generalni direktor NŠ Mura: "Vesel sem, da smo se uspeli dogovoriti za sodelovanje z Damirjem. Veseli me, da se je odločil za ta korak v svoji nadaljnji karieri. Pomembno je, da smo dobili človeka iz lokalnega okolja, ki pozna dušo tega kluba. V preteklosti je tu že deloval kot članski trener in v mlajših selekcijah. Pomembno je, da podobno razmišljamo in da se Damir zaveda pomembnosti delovanja v sistemu, ki ga želimo razviti. Zadolžen bo za vodenje selekcije U19, ob tem pa bo bdel nad razvojem tekmovalnih selekcij".

Damir Čontala, vodja nogometne šole NŠ Mura: "Po klicu Agrona Šalje nisem dolgo razmišljal, hitro smo našli skupni jezik. Vizija kluba se sklada z mojimi idejami, predvsem pa vzpostavljena ideja načina dela v nogometni šoli. Zavedam se, da vodenje nogometne šole prinaša veliko odgovornost. Klub dobro poznam, vem, kako deluje in želim si, da bo naše sodelovanje uspešno. Vesel sem, da smo vnovič našli skupni pogled glede sodelovanja, pri čemer si želim, da ustvarimo čim več mladih nogometašev iz lastne nogometne šole za potrebe članske ekipe."

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu